Vacature Leerling monteur / BBL-leerplek niveau 2, 3 of 4

Vacature Leerling monteur / BBL-leerplek niveau 2, 3 of 4

Functie omschrijving:

Wil jij specialist in je vak worden?

Aan de slag als elektromonteur terwijl je ondertussen opgeleid wordt tot zelfstandig monteur en ga je wellicht straks een eigen team aansturen? Heb jij een passie voor techniek en wil je graag in de buitendienst werken? Het kan bij ABC-Techniek B.V.!

Heb jij je vmbo-diploma behaald en ben jij op zoek naar een werkplek voor een BBL-opleiding, of leer je liever het vak in de praktijk?

Lees dan vooral verder. Wij betalen jouw opleiding en begeleiden je gedurende het hele traject. Daarnaast bieden we je een goed salaris, en uitzicht op een vast contract!

Bij ABC-techniek is geen dag hetzelfde. Doordat onze projecten een relatief korte doorlooptijd hebben, krijg je te maken met veel verschillende werkzaamheden op verschillende locaties door heel Nederland en incidenteel voor een korte periode in het buitenland. Ben jij op zoek naar een baan waarin je veel kunt leren van ervaren monteurs, wil je veel afwisseling waarbij je wel deel uitmaakt van een hecht team? Hou je van uitdagingen en staat het leveren van kwaliteit bij jou voorop? Welkom bij ABC-Techniek!

Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van een kleinschalig, enthousiast E&I team.

Als leerling loop je mee met onze ervaren monteurs op verschillende projectlocaties en leer je in praktijk alles over bijvoorbeeld:

 • Het aanleggen van kabelgoten en conduitbuis, of instrumentatieleidingen;
 • Het monteren en aansluiten van bekabeling voor motoren en instrumenten;
 • Het aansluiten van klemmenkasten en besturingspanelen op onze industriële installaties;
 • Het uitvoeren van megger-, loop- en aardingstesten.

Natuurlijk kun je jezelf bij ons verder ontwikkelen. Bijvoorbeeld richting Eerste Monteur (niveau 3) of technicus (niveau 4). Wie weet ben jij een van onze toekomstige leidinggevende monteurs of ontdek je dat instrumentatie fitten helemaal jouw ding is!

Vacature Leerling monteur / BBL-leerplek niveau 2, 3 of 4

Waarom werken bij ABC-Techniek

ABC-Techniek levert klant specifieke besturings- en controlesystemen voor de industrie en petrochemie. Met onze producten en diensten zijn wij actief in sectoren zoals: olie-, en gasindustrie, petrochemie, procesindustrie, en machinebouw (ATEX / IECEx)

Je komt terecht in een groeiende organisatie met op dit moment 26 collega's. Dit zijn hoofdzakelijk techneuten met een ruime ervaring op het gebied van besturingspanelen, elektrotechniek en instrumentatie. Er heerst er een open, hechte en laagdrempelige cultuur.

 

Volgens je toekomstige collega's:

 • Omdat ons team in staat is een mooi product neer te zetten. Of het nu gaat om het monteren en aansluiten van instrumentatie tubing, het assembleren en bedraden van een besturingspaneel, of de bekabeling van een machine, wij zijn trots op hetgeen wat we ontwerpen en fabriceren;
 • Omdat het een uitdagende en veelzijdige baan is waarin je niet verveeld kan raken;
 • Omdat de markt continue in beweging is en wij investeren om ons nieuwe technieken eigen te maken en we betrokken willen zijn bij innovatieve projecten;
 • Omdat de sfeer in het team heel goed is!

Wat bieden wij

Naast een te gekke baan bieden wij jou ook:

 • Een mooi opleidingstraject;
 • Een jong, professioneel en gezellig team;
 • Doorgroeimogelijkheden zowel binnen de functie als binnen de organisatie.

Daarnaast bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao-metaalbewerkingsbedrijf.

Hier zijn wij naar op zoek.
 • Je hebt minimaal een VMBO-diploma richting techniek of je bent in het bezit van een technisch mbo-diploma (richting installatietechniek is een pré) of je bent bezig met een technische BBL-opleiding;
 • Je bent bereid om trainingen en/of vervolgopleidingen te volgen;
 • Je bent in het bezit van VCA-diploma;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift,
 • Je bent woonachtig in de regio Gouda / Alphen aan den Rijn / Zoetermeer
 • Rijbewijs B is een pré

Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties / soft skills:

Je bent handig en wil graag met je handen werken. Kwaliteit staat bij jou voorop. Je blijft effectief presteren onder tijdsdruk of deadlines. Je hebt aandacht voor ontwikkelingen op je vakgebied en je bent altijd op zoek naar innovatie.Solliciteer

Mooie kans voor je?  Ga de uitdaging dan aan en overtuig ons dat jij dé geschikte kandidaat voor deze functie bent! 

Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en motivatie naar hr@ABC-Techniek.com. Of bel gewoon even 0182-634139. Twijfel je over je ervaring of vooropleiding, mail dan gerust je vragen dan bespreken we de mogelijkheden.

Een motivatie- en persoonlijkheidstest maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct Terug

Vacature2


LOOKING FOR AN EXPLOSION PROOF SOLUTION? PLEASE CONTACT OUR SALES DEPARTMENT!

Contact Us